Over ons

Aimentum


     
Rhoncus Wagnis


 Praesent Mauris

 Donec Fusce

 Quisque

 Accumsan

 Sagittis

 Mauris velerat

 Faucibus

 Mauris Sitame

 Eros Fugit

 Saggittis Nulla

 Mauris Sitame

Natus velita varius nisl mauris non blandit eu sagittis leo id orci nibh. Vivamus sit scelerisque aenean qua vestibulum integer eni at vulputate habitas aliquam donec augue sapie vestibulum feugiat nulla ac etiam blandit a nisl venenatis porttitor quae justo id a elementum volutpat risus .


- Nulla Lacus

Integer at arcu wisi dictum mauris elit. Ac adipiscing nibh leo non fringilla ac nulla enim semper non in. Nunc auctor nisl vel vivamus lorem vivamus duis elit viverra tempus magna in egestas amet dictum blandit neque amet hac volutpat nisl. Phasellus laoreet lacus hendrerit enim odio rutrum felis ultrices conguei blandit praesent. Lectus vel.


- Felis Vallis

Enkele voorbeelden van wat mij maken


PUUR UIT DE STREEK


Licht koken met traditionele ingrediënten. Vergeten groenten in een nieuw jasje en mooie combinaties van kruiden en specerijen.

Carpaccio van coquilles met zoetzure pompoen pakketjes met kaviaar van aubergine en gemberbouillon

Sliptongetjes met een moleculaire saus van citroengras en steranijs

Wilde duif met geglaceerde pastinaak, rolletjes groene kool gevuld met groene linzen

Kwarksoufflé met verveine ijs


HEERLIJK ITALIAANS


•Crostini’s van –Tomaat, knoflook, verse basilicum/ –Sardines en zwarte olijventapenade/ –pesto, ansjovis, olijven, verse basilicum



•Vitello tonnato (gemaakt van sous vide gegaarde kalfsmuis)



•Gevulde kwartelfilets in krokant pastanestje met jus de veau



•Lamsrackjes met sinaasappel marsala saus



•Ricotta limoentaart


 


 

 


STOER MAROKKAANS


Kennis maken met de bijzondere wereld van Tagines (Marokkaanse stoofpotten), oranjebloesemwater, gepekelde citroenen, ras el hanout en harissa. Voorbeeld gerechten zijn:


•Tuinbonen salade met olijven, ingemaakte citroenen en



•B'stilla: en pastei gevuld met een mengsel van duif, amandelen, eieren, met een dip van amandelen, kaneel en poedersuiker



•Tagines met originele smaakcombinaties:



    - Eendenbouten met kweeperen, gember, honing en kaneel


    - Zoete aardappelen, wortels en pruimen


    - Kip, dadels en oranjebloesem




 


AUTHENTIEK THAIS


Zonder dat de smaak is aangepast aan de Europese smaken. Bekende Thaise gerechten zoals:

Pak djim nam prik: Een schotel vol met rauwe en geblancheerde Thaise groenten om met de hele tafel te delen. De Thaise groente worden gedipt in een verrassende tomaten-dipsaus



•Lab ok kai & Kaow Thang Na Tang: Een frisse Thaise salade met pikante kip, munt en koriander. Een leuke smaakcombinatie van lekker pittig, zuur en zout. Gecombineerd met knapperige rijst koekjes met een verrassende topping van kipgehakt en garnalen, tamarinde en kokos.



•Gegrilde lamsrack met pha naeng curry (een zoet pittige penang curry), Thaise basilicum, geserveerd met ladyfingers en gebakken rijst



•Banaan in limoensap met kokospannenkoeken geserveerd met versgedraaid kokosijs





 


BIJZONDER LIBANEES

Een tafel gevuld met heerlijke vegetarische en lichte gerechten zoals deze Libanese mezzes:

 

•Baba Ghanoesh: Gegrilde aubergine met tahine, schapenkaas, knoflook en citroen


Pompoen-bulgurballen: met pompoen, sumak en kaneel


Tabouleh/ peterseliesalade met tomaat, ui en burgul


Muhammara: Pikante paprikapasta met walnoten,granaatappeldressing en olijfolie


Kibbeh: worstjes van couscous gevuld met lamsvlees




 

 


LEKKER & LIGHT


Op de lijn letten en toch lekker eten. Afvallen tijdens een vier gangen diner of op gewicht blijven door lekker en puur te genieten van calorierijke concepten zoals het Kerstdiner, een Verjaardagsborrel, Barbeque of Gourmet. Smaakvolle gerechten zoals:

  •

Soepje van Meloen, Dragon, Grapefruit & Pernod



•Tonijn met Bloody Mary Sorbetijs



•Jong makreeltje met compote van sjalot en jus van wortel



•Op de karkas gebraden wilde duif met geglaceerde pastinaak, canneloni van groene kool gevuld met linzen uit Le Puy



Wie zijn wij?


"Een onvervalste passie voor koken, culinaire activiteiten en het proeven en creëren van nieuwe gerechten en producten".


 

Wij hebben samen ervaring opgedaan bij diverse toprestaurants zoals de Librije in Zwolle en The White Elephant in Amsterdam! Daarnaast gaan we dikwijls culinaire en authentieke avonturen aan in binnen en buitenland waarbij we proeven van, experimenteren met en koken volgens locale keukens, gerechten en producten. Zo hebben wij masterclasses gehad van Surinaamse koks in Paramaribo, Thais gekookt voor Thai zelf en onze tajines en b'stillas door Marokkanen laten keuren.

 


Food Sensation combineren we met ons werk als adviseur en consultant, waardoor we bij voorkeur in de avonden of weekenden voor u klaar staan. Deze unieke combinatie maakt het mogelijk dat we ons altijd kunnen blijven vernieuwen, op zoeken kunnen gaan naar nieuwe uitdagingen om u altijd te kunnen blijven verrrassen. 


Curabitur sem feugiat vitae rutrum

Dictumst venenatis mi non eum dolor ullamcorper tellus sem tempor vel purus donec tristique nunc.

Ligula sollicitudn risus am vestibulum


Lectus dictum potenti convallis netus accumsan phasellus. Wisi anti duis praesent eget euismod ac a velit vel maecenas ac.


Mattis suspendisse eget Sagittis vitae mi ligula nunc ac ac suscipit ut nunc ut nonummy commodo velit quis eget metus nonummy nec scelerisque ante mollis quis ipsum est. Eu ipsum vel nisi lectus penatibus blandit at felis ornare odio enim dignissim. Turpis nisl mi dolor arcu molestie curae aenean et vitae tristique id habitasse nullam integer egestas tellus vel elit. Conubia semper posuere venenatis et orci eget at felis luctus elit curabitur cum nunc aliquam sed at velit adipiscing pellentesque at maecenas enim pharetra fringilla nunc vel. Odio gravida bibendum vitae bibendum quisque duis  risus am vestibulum natus.


Fringilla vitae est elit wisi et. Quam sit eu ut pretium. Pretium sit convallis nullam mauris quis quis vitae ac et non scelerisque. Ligula quis vel vitae urna rutrum volutpat in auctor sed at. Gravida urna amet tellus. Egestas turpis. Nulla condimentum et lorem nulla laoreet tellus nunc congue volutpat. Explicabo ac maecenas neque purus sem bibendum consectetuer nec fusce lorem odio parturient imperdiet ut pede. Purus blandit pede nec posuere hymenaeos nunc metus. Consequat orci tellus ornare wisi laoreet nulla ut eros wisi leo odio viverra ante. Nibh mattis enim quam sed luctus amet venenatis porttitor a ante porttitor imperdiet fringilla. Nonummy mi aliquam turpis bibendum eget et. Velit odio ipsum interdum nunc in wisi. In vestibulum sem ante phasellus wisi dolor aenean elementum nulla lectus sit laoreet diam. Curabitur adipiscing rutrum tristique dolores commodo platea.