SOCIAL COOKING EVENT
Maak met je eigen groep of tijdens een door ons georganiseerd evenement kennis met het koksvak, onbekende of ingewikkelde producten, basis kooktechnieken zoals het maken van een sabayon of portsaus & nieuwe kooktechnieken zoals moleculair koken.
Wat maakt Food Sensation anders dan andere kooklessen:
-
Je kookt bij ons meerdere onderdelen van een totaalmenu in plaats van maar een gerecht van het totale menu. Hierdoor is het veel leuker en makkelijker om het menu thuis na te maken
-
Je leert hoe je gemakkelijk en zonder stress een menu kunt voorbereiden
-
Het is een zondagmiddag en -avondvullend programma
-
Je leert kleine trucs en mooie opmaaktechnieken, waardoor je je gasten kan overbluffen
Het is inclusief:
MEET & EAT
Kom na een week hard werken gezellig aan tafel met nieuwe mensen en ga met elkaar in gesprek aan de hand van een verrassend thema. De avond kan voor jou inspirerend zijn, een goede uitbreiding van je netwerk of gewoon heel erg leuk en lekker! We koken een heerlijk 3 gangen diner geïnspireerd op de keuken van de Librije en gemaakt van heerlijke pure ingrediënten die passen bij het desbetreffende thema. De thema's kunnen bijvoorbeeld zijn: De Kunst van het Delen, Zwart Wit, Gebakken lucht, Zware kost, Rare combi's, In vuur en vlam, Ingewikkeld, Er niet uithalen wat er in zit.
PROEVERIJEN
(opnieuw leren) Proeven, ontdekken en genieten van bijzondere smaken, de verschillen ontdekken tussen dezelfde producten maar ook geselecteerde glazen wijn in samenspel met een proeverij van smaaksensaties. Leren proeven waarom bepaalde wijn-spijs combinaties zo succesvol zijn en anderen juist niet. Ga nu zelf met Food Sensation het sensationele avontuur aan.
|